AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Kızılkaya İlkokulu

Kızılkaya İlkokulu

KIZILKAYA KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ 1 NOLU KÖY/7 SK. NO 2 GÜLAĞAÇ / AKSARAY
Vizyon
Ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için varız.
Misyon
Türk Milli Eğitimimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyine çıkarabilmek, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış, eğitim ve öğretimin etkinliğini sürekli artıran bir kurum olmak.
Karayolu
Servis Bilgisi
Personel özel araçlarıyla geliş gidiş yapmaktadır. Gülağaç ve Demirci Belediyesi minübüsleriyle de ulaşım sağlanabilmektedir.
Aksaray/Gülağaç/Kızılkaya Köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gülağaç ilçesine bağlı olmakla birlikte Aksaray il merkezine 21.km uzaklıkta olup, Gülağaç İlçe merkezine 12.km uzaklıktadır.