AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Kızılkaya İlkokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda tatbikat düzenlendi.

Ock

İlçemizde düzenlenen Sözlük Tasarımı Yarışmasında 3. ve Afiş Tasarımı Yarışmasında 1. olan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin  100..yılı okulumuzda coşku ve gurur içinde kutladı.

Tem

Sene sonu Karne Törenimize teşrif eden Gülağaç İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Cem DEVECİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SONGÜR'e ve Daire Amirlerimize teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuzun her yıl düzenlediği  Kitabını Al Gel etkiliğimize teşrif eden Gülağaç İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Cem DEVECİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SONGÜR'e ve Daire Amirlerimize ve bizi yalnız bırakmayan değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

Kızılay Haftası okulumuzda çeşitli bilgilendirici ve farkındalık oluşturucu etkinliklerle kutlandı

Kas

Okulumuzu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Songür'e teşekkür ederiz.

Cumhuriyet Bayramımızın 99. yıldönümünü coşku ile kutladık

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kampanyaya tüm velilerimizin ve hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz.

Mrt

Okulumuzda Afetlere Hazırlık Yılı ve Deprem Haftası kapsamında TahliyeTatbikatı yapıldı.

Şbt

1.dönem Karne gününde ziyaretimize gelen Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa SONGÜR ve Şube Müdürümüz Sayın Ramazan BIYIKLIOĞLU'NA teşekkür ederiz.

Ara

Tüm okulumuzun katılımıyla , okulumuzda C vitamini şenliği düzenledik. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatınını 83. yıl dönümünde saygı ve minnetle andık.