AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Kızılkaya İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yılı okulumuzda pandemi kurallarına dikkat ederek coşkuyla kutlandı.

Nis

Uzaktan eğitim faaliyetleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin bayram kutlamala görüntüleri

Nis

Baharın gelmesiyle birlikte okulumuzun bahçesinde çapalama,gübreleme vb.işler yapıldı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumzda pandemi tedbirleri çerçevesinde coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE M.AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ okulumzda pandemi tedbirleri çerçevesinde coşkuyla kutlandı.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatınını 82. yıl dönümünde saygı ve minnetle andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 97. yılı okulumuzda pandemi kurallarına dikkat ederek coşkuyla kutlandı.

Ekm

Yaptığımız çalışmlara sonucu Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandık.

Ekm

Okulumuzda yenileme ve tadilat çalışmaları yaptık